18.08.2017
Autor
Premsa TMB

Finalitzen les afectacions al metro després de l’acte de rebuig de l’atemptat de Barcelona

Subtítol

La xarxa donarà servei avui fins a les 2 de la matinada com cada divendres, i no de manera continuada tota la nit

Les xarxes de metro i autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona s’han normalitzat del tot després de l’acte institucional que s’ha celebrat a les 12 h la plaça de Catalunya en rebuig de l’atemptat d’ahir a la Rambla de Barcelona i de suport a les víctimes.

A la mateixa hora, els trens de la xarxa de metro i els autobusos s’han aturat simbòlicament per fer evident la repulsa contra el terrorisme i s’han fet concentracions silencioses d’un minut davant les portes dels centres de treball de TMB.

Així, a partir de les 12.42, les estacions de metro de Catalunya (L1 i L3) i Liceu (L3), que estaven tancades des de les 8.45 per motius de seguretat, han obert les portes i per tant els trens ja hi paren amb normalitat.

Com que s’han declarat tres dies de dol a la ciutat, s’ha suspès el servei continuat de metro que estava previst de manera extraordinària per aquesta pròxima matinada, com a reforç de mobilitat al voltant de les Festes de Gràcia. Per tant, la xarxa prestarà servei fins a les 2 de la matinada, com cada divendres. Demà dissabte el servei sí que serà ininterromput, igual que cada cap de setmana.

Pel que fa als autobusos, s’han anat normalitzant les línies a mesura que s’obrien els carrers de l’entorn de la plaça de Catalunya. L'últim carrer a obrir-se a ha estat la Rambla, a les 15.45, hora en què la V13 i la 59 han recuperat els seus itineraris habituals.

El Barcelona Bus Turístic, per la seva banda, ha començat el servei entre les 12.30 i les 13 hores. Excepcionalment, les tres línies d’aquest transport turístic seran gratuïtes al llarg del dia d’avui.

Imatge
Banderes a mig pal avui a la seu central de TMB / Foto. TMB

Banderes a mig pal avui a la seu central de TMB / Foto. TMB

Darrera modificació
21.08.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitzen-afectacions-metro-despres-de-lacte-de-rebuig-de-latemptat-de-barcelona