Autor
Redacció

Els comitès tècnics i la 21a conferència d’Alamys es reuneixen a Màlaga

Del 5 al 9 de juny els metros de l’àmbit llatinoamericà posaran en comú experiències de metros lleugers, seguretat ferroviària, atenció a l’usuari i manteniment, entre d’altres aspectes de l’operació.

Amb les reunions preliminars i del comitè de direcció, aquest cap de setmana comença a Màlaga la 21a conferència internacional i reunió de comitès tècnics de l'Asociación Latinoamericana de Metros y Subterráneosn (Alamys), sota la presidència de Mercedes Vidal, presidenta de TMB.  La trobada, sota el lema genèric El metro lleuger com a oportunitat de transformació urbana, s’allargarà fins al 9 de juny, dijous vinent.

A més d’exercir la presidència, la delegació de TMB participarà en els treballs de la conferència aportant una ponència sobre la contrastada política de seguretat ferroviària de Metro de Barcelona, en la sessió dedicada a certificacions de seguretat.

A més, dins dels comitès tècnics, directius de TMB faran presentacions sobre la informació i l’atenció al client en l’era digital, els canals de comunicació creats per la companyia, la tarifació social a TMB, i en les sessions conjuntes dels comitès exposaran l’experiència del sistema CBTC (control de trens basat en comuniacions) i els resultats d’una enquesta sobre indicadors de gestió.

TMB és membre actiu d'Alamys i dels diferents comitès i òrgans, i des del 2013 n'exerceix la presidència —actualment en la persona de Mercedes Vidal—, mandat renovat per dos anys més en l'assemblea de Lima del 2015. Alamys es va crear l'any 1986 amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi d'experiències i tecnologies entre els països de Llatinoamèrica i de la península Ibèrica pel que fa al transport urbà ferroviari. Avui compta amb 39 membres principals (operadors en l'àmbit dels ferrocarrils metropolitans), 43 membres adherents (empreses proveïdores d'equips i instal·lacions, constructores i consultores) i 4 membres honoraris.

Darrera modificació
divendres, juny 3, 2016 - 13:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/comites-tecnics-21a-conferencia-dalamys-es-reuneixen-malaga