02.06.2016
Autor
Premsa TMB

Finalitza sense incidències la franja de tarda de l’últim dia de vaga de metro

Subtítol

Des de les 20 hores s'estan reincorporant els trens a la xarxa

A les 20 hores ha finalitzat la franja de tarda de l’última jornada de les aturades convocades per aquesta setmana al metro de TMB. En general la xarxa ha absorbit sense dificultats el passatge, sensiblement menys nombrós de l’habitual, no s’han registrat incidències i no ha estat necessari aplicar mesures de regulació.

L’abundant informació prèvia difosa per tots els canals explica que una part dels usuaris hagi optat per altres mitjans per desplaçar-se, tal com s’havia suggerit. Així, a les franges de vaga del matí i de la tarda s’ha registrat al voltant del 37% menys de validacions respecte d’un dia feiner normal. En l’acumulat des de les 5 del matí fins a les 7 de la tarda, la reducció de passatge se situa en el 27%, una mica més que ahir. Això vol dir que s’hauran deixat de realitzar uns 300.000 viatges en metro.

Pel que fa al servei, s’ha prestat d'acord amb el decret de mínims del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que fixava un 40% de l'oferta per a la franja de les 17 a les 18 h, amb intervals de 9-13 minuts a les línies convencionals i de 14-22 minuts a les automàtiques. Ara el servei està tornant progressivament als valors habituals a aquesta hora, d’intervals de 4-5 minuts a les línies convencionals i de 6-7 a les automàtiques, amb la incorporació del 60% de trens restant.

Darrera modificació
03.06.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitza-sense-incidencies-franja-de-tarda-de-lultim-dia-de-vaga-de-metro