Autor
Marta Franco

Barcelona Bus Turístic promourà reciclar els auriculars durant el Dia del Medi Ambient

En el marc d’una campanya de sostenibilitat impulsada per Turisme de Barcelona per al Dia del Medi Ambient es promourà la reutilització dels auriculars del Barcelona Bus Turístic.

Els usuaris del Barcelona Bus Turístic (BBT) que agafin aquest servei diumenge, 5 de juny, es trobaran que els auriculars que els lliuren per escoltar el sistema d’audioguia, disponible en 16 idiomes, porten una etiqueta amb aquest missatge: “Col·labora amb el reciclatge d'aquests auriculars. Diposita'ls al contenidor de la sortida quan acabis la ruta. Gràcies”. 

Es tracta d’una acció de sensibilització amb què Turisme de Barcelona, des del BBT, vol col·laborar amb el Dia del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny. 

Aquesta activitat forma part d’una campanya anomenada Des de Barcelona: cuidem el planeta, que Turisme de Barcelona desplega del 5 al 14 de juny, i en què organitza diverses activitats per tota la ciutat per generar coneixement i consciència ambiental tant en residents com en visitants i professionals del turisme. 

El material de promoció del bus turístic ha estat elaborat per la Fundació Rubricatus, un centre especial de treball amb persones amb discapacitat.

Darrera modificació
divendres, juny 3, 2016 - 11:10

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/barcelona-bus-turistic-promoura-reciclar-auriculars-durant-dia-medi-ambient