02.06.2016
Autor
Premsa TMB

Vaga parcial a Autobusos divendres 3, de 10 a 18 hores, convocada per alguns sindicats

Subtítol

Les anteriors aturades promogudes pels grups minoritaris han tingut un baix seguiment de la plantilla

Amb  motiu de la vaga parcial a Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per divendres, 3 de juny, per part d'alguns sindicats, es poden produir alteracions en la freqüència de les línies entre les 10 del matí i les 6 de la tarda.

La magnitud de les alteracions dependrà del seguiment que tingui la convocatòria. En aquest sentit les aturades anteriors subscrites pels mateixos convocants van tenir un seguiment del voltant del 20% de la plantilla. En tot cas el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha ordenat que es garanteixi almenys un servei equivalent al 20% de l’habitual en hores vall (de 10 a 16 h) i del 40% en hora punta (de 16 a 18 h).

D’altra banda, el comitè d’empresa d’Autobusos ha convocat aturades per als dies que van del 6 al 10 i del 13 al 17 de juny, de les quals s’informarà pròximament junt amb els serveis essencials a mantenir.

Darrera modificació
03.06.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/vaga-parcial-autobusos-divendres-3-de-10-18-hores-convocada-alguns-sindicats