Autor
Redacció

Els autobusos biarticulats reforcen la línia D20 en la temporada alta de platges

Els cotxes de 24 metres s'intercalen amb els articulats de 18 metres i així augmenta la capacitat d'aquesta línia de la nova xarxa de bus, molt utilitzada a l'estiu per anar a les platges de la Barceloneta.

La D20 compta aquest agost amb autobusos biarticulats de 24 metres com el de les fotos, que habitualment estan assignats a la línia H12, com a part del reforç d'oferta planificat per a la temporada alta de platges. La seva capacitat, de 160 places, els fa apropiats per a recorreguts d'elevada demanda, com la que es dona aquests dies al matí i a la tarda, en l'anada i la tornada de les zones d'oci del litoral barceloní.

Per fer possible la circulació de biarticulats a la zona del passeig Marítim, ha estat necessari que l'Ajuntament de Barcelona eliminés una franja d'aparcament de motocicletes.

TMB compta des del 2013 amb tres autobusos híbrids biarticulats Van Hool, a títol experimental, amb vista a contrastar-ne les prestacions i els resultats d'explotació en línies de la nova xarxa de bus.

Imatge
El cotxe 3900 en una parada de la D20 al passeig de Colom / Foto: TMB

El cotxe 3900 en una parada de la D20 al passeig de Colom / Foto: TMB

Darrera modificació
dimarts, agost 22, 2017 - 09:59
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/autobusos-biarticulats-reforcen-linia-d20-temporada-alta-de-platges