Author
Marta Franco

Juguem a moure'ns en transport públic!

TMB ha participat un any més en la jornada L'espai dels infants, organitzada per la Guàrdia Urbana, on 2.600 alumnes de Primària han après la importància de l'educació viària i del transport sostenible.

El projecte educatiu de TMB ha participat un any més en la jornada L'espai dels infants, organitzada per la Guàrdia Urbana, on 2.600 alumnes de Primària han après la importància de l'educació viària i del transport sostenible.

El matí del 26 de maig el Parc del Fòrum va acollir la 17a Jornada d'Educació per a la Mobilitat Segura - L'espai dels infants, on van participar 2.600 alumnes d'Educació Primària de 33 escoles de Barcelona i que serveix com a cloenda de les activitats educatives que la Guàrdia Urbana organitza durant tot l'any escolar.

El projecte educatiu de la companyia, TMB Educa, ha organitzat uns tallers dedicats al transport públic sostenible. Una de les activitats més representatives és Coneixes el teu bus?, un taller que es fa a bord d'un autobús, enguany de tecnologia híbrida, on els alumnes es familiaritzen amb les diferents parts que componen aquest tipus de vehicles (espai del conductor, validadora, portes d'entrada i sortida, botons de parada...) i en què se'ls explica la importància de la mobilitat sostenible en una ciutat amb tants viatges com hi ha a Barcelona.


Grup de nens participant als tallers de TMB Educa / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
Darrera modificació
dijous, maig 24, 2018 - 12:05

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/juguem-mourens-transport-public