20.05.2016
Autor
Premsa TMB

El Comitè de Metro i la Direcció arriben a un preacord laboral a ratificar pels treballadors

Subtítol

El text conté millores econòmiques i en contractació i garanteix la pau social fins al 31 de maig de 2017

El Comitè d’Empresa i la Direcció de Metro han signat avui un preacord laboral amb un conjunt de propostes realitzades per la Presidenta de la Mesa Negociadora en la 22a reunió que s’ha celebrat avui divendres 20 de maig.

El document estableix un marc de pau social que permeti continuar avançant en la negociació del Conveni Col·lectiu. Aquest text signat avui serà sotmès pels sindicats signants a referèndum durant els propers dies.

Amb l’objectiu d’avançar en la negociació del present Conveni Col·lectiu en base al principi de la bona fe, fins al pròxim 31 de maig de 2017 o fins a la signatura del XXVI Conveni Col·lectiu si aquesta es produís abans, es mantindrà una situació de pau social consistent en l’absència de vagues d’empresa (quedant exclosa qualsevol convocatòria de vaga general).

Se seguirà en situació de pròrroga de conveni fins a la signatura del XXVI Conveni Col·lectiu.

Aquesta proposta, que ha estat possible fruit de l’esforç i el compromís de totes les parts, ha de crear un escenari de confiança que permeti negociar temes que preocupen a ambdues parts, amb l’objectiu d’acordar un conveni col·lectiu que millori les condicions dels treballadors de l’empresa, així com el servei que oferim als ciutadans de Barcelona.

Darrera modificació
03.06.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/comite-de-metro-direccio-arriben-preacord-laboral-ratificar-treballadors