Author
Marta Franco

Dos busos turístics encapçalen la rua del Barça per celebrar el títol de Lliga

Cap de setmana d’eufòria blaugrana, després que dissabte el Barça conquerís la 24a Lliga de la història. La rua de celebració, amb el Barcelona Bus Turístic en posicions davanteres, va ser un clam.

Als carrers de Barcelona aquest diumenge a la tarda s’hi va celebrar la victòria del FC Barcelona a la Lliga. Els jugadors i el cos tècnic van compartir amb els seguidors el trofeu conquistat des del pis superior d’un vehicle del Barcelona Bus Turístic que anava decorat amb el text “Campions Lliga 2015-16”.

Tant aquest autobús com el segon de la comitiva, ofert pel patrocinador del club, havien estat contractats pel Barça i equipats i vestits prèviament al centre operatiu d’Autobusos d’Horta, seguint el patró de celebracions anteriors.

Més de 90.000 aficionats van acompanyar la plantilla blaugrana pels carrers de la ciutat, des de la plaça de les Drassanes, continuant per l’avinguda del Paral·lel i la plaça d’Espanya per acabar el recorregut a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, fins a Rius i Taulet. 


Els cotxes de la comitiva a l'aparcament de la cotxera d'Horta / Foto: TMB
Darrera modificació
dimarts, maig 17, 2016 - 12:08

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/dos-busos-turistics-encapcalen-rua-barca-celebrar-titol-de-lliga