27.04.2016
Autor
Premsa TMB

Finalitza l’aturada del matí al metro, sense incidències destacables per la menor afluència

Subtítol

Entre les 9 i les 14 hores s'ha apreciat un descens del 28% de les validacions al conjunt de la xarxa respecte d'un dia feiner amb servei normal

A les 15 hores ha finalitzat la franja de matí i migdia de les aturades convocades avui al metro de TMB, que s’ha caracteritzat per un servei reduït (només ha circulat un 30% dels trens, d’acord amb el decret de mínims del departament de Treball, Afers Socials i Famílies) i per tant uns temps d’espera molt superiors als habituals a les estacions. Tot i això, la menor afluència de passatge ha evitat aglomeracions greus i només a La Sagrera ha estat necessari aplicar mesures de regulació entre les 9 i les 10.30, per evitar que se superés la capacitat de les andanes de les estacions de les línies 1 i 5.
Les dades provisionals de validacions indiquen que una part dels usuaris han canviat els seus hàbits de desplaçament. Així, de les 9 a les 14 hores el descens de validacions respecte d’un dia feiner normal ha estat del 28% aproximadament.

Aturada de 22 h fins al tancament del metro

Per a l’aturada d’aquesta nit, de 22 hores a la finalització del servei, també hi ha prevista una oferta equivalent al 30% de l’habitual. Això vol dir que els trens circularan a intervals de 23-33 minuts a les línies convencionals i de 14-22 minuts a les automàtiques.

Darrera modificació
14.07.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitza-laturada-mati-metro-sense-incidencies-destacables-menor-afluencia