26.04.2016
Autor
Premsa TMB

Finalitza l’aturada del matí al metro, en què només s’han aplicat regulacions a Sagrada Família i La Sagrera

Subtítol

Part dels usuaris coneixien la previsió d’alteracions en el servei i han avançat o retardat l’hora del desplaçament

A les 10 hores ha finalitzat la franja de matí de l’aturada convocada avui al metro de TMB, que s’ha desenvolupat sense incidències i amb una afluència de passatge inferior a la d’un dia feiner. De les mesures previstes per evitar situacions de risc, només de 8.30 a 9 s’han hagut d’aplicar regulacions a l’accés a les estacions de La Sagrera (L1 i L5) i Sagrada Família (L5), per evitar que se superés la capacitat de les andanes.

Les dades provisionals de validacions indiquen que una part dels usuaris coneixien la previsió d’alteracions en el servei i han avançat o retardat l’hora del desplaçament, o bé l’han pogut fer per altres mitjans. Així, des de les 5 fins a les 8 del matí el passatge ha estat lleugerament superior al d’un feiner ordinari, mentre que de 8 a 9 el descens ha estat del 25% aproximadament.

Pel que fa al servei, s’ha prestat d'acord amb el decret de mínims del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que fixava un 50% de l'oferta per a la franja de matí (de 8 a 10 h). En l’aturada de la franja de tarda-vespre, a partir de les 17.45 fins a les 20 h tornarà a haver-hi un 50% de l’oferta, i de les 20 a les 21 h baixarà al 30%. La resta del dia el servei serà l’habitual d’un feiner.

Darrera modificació
14.07.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitza-laturada-mati-metro-que-nomes-shan-aplicat-regulacions-sagrada-familia