Autor
Marta Franco

TMB participa en la Setmana de la Mobilitat de la Universitat Pompeu Fabra

Col·laborem amb les activitats que la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha preparat per celebrar, del 25 al 29 d'abril, la seva Setmana de la Mobilitat, exposant la mostra TMB en acció. Un viatge sostenible.

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Europea, que enguany se celebra entre el 16 i el 22 de setembre, i amb motiu de la presentació del Pla de Mobilitat Sostenible i Segura de la UPF, la universitat ha previst un seguit d'accions repartides pels tres campus de les facultats, com ara exposicions sobre mobilitat, estands amb atenció personal, proves de vehicles sostenibles, etc.

TMB ha volgut adherir-se a aquesta iniciativa i exposarà, del 25 al 29 d'abril, al Pati de Roger de Llúria del campus de la Ciutadella, una adaptació de la mostra TMB en acció. Un viatge sostenible, una exposició que es va poder veure el passat estiu a l’Espai Mercè Sala, la sala de la Fundació TMB al metro.

El visitant podrà veure una síntesi dels principals problemes ambientals del món actual amb el detall de la contribució que el transport públic col·lectiu està fent a Barcelona per afrontar-los i guanyar un futur millor.

Aquesta mostra, produïda per TMB, dóna dades abundants, sovint tractades en format d'infografia, dels reptes que les ciutats tenen plantejats en matèria de sostenibilitat, pel que fa a la qualitat de l'aire, l'ús racional de l'aigua, el consum d'energia i la gestió dels residus.

Imatge
Catàleg sobre l'exposició de TMB que es pot veure al campus / Foto: Miguel Ángel Cuartero

Catàleg sobre l'exposició de TMB que es pot veure al campus / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
Darrera modificació
dijous, octubre 8, 2020 - 17:07

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/tmb-participa-setmana-de-mobilitat-de-universitat-pompeu-fabra