Autor
Marta Franco

Descobrim les xifres que hi ha darrere de la xarxa de transport públic de TMB el 2015

Al web de TMB ja es pot trobar el recull de les principals dades de l'activitat de gestió del transport públic de TMB durant el 2015, tant de les xarxes regulars com dels serveis turístics.

El total de viatgers transportats per TMB el 2015, en milions, va ser de 574,14; al metro en hora punta hi han funcionat alhora 143 trens; 834 cotxes en el cas del servei d'autobús regular, i la plantilla de l'empresa constava de 7.773 persones.

Aquestes són només algunes de les xifres que es poden trobar al document de les dades bàsiques que la companyia publica anualment. Aquesta vegada, per reflectir l'última ampliació de la xarxa, les dades físiques del metro es refereixen a la data del 29 de febrer del 2016. Així, oficialment, la xarxa té ara 119 quilòmetres de longitud, un cop afegida la línia 9 Sud i després d'aplicar el criteri de comptar només els trams utilitzats per al servei comercial de cada línia.

El document inclou magnituds com ara la demanda i l'ocupació, el nombre de línies i parades, la dimensió i l'edat mitjana dels parcs mòbils, les velocitats, longituds, etc.

La publicació ja es pot consultar en detall a la secció transports en xifres del web de l'empresa.

Darrera modificació
dilluns, setembre 2, 2019 - 16:13
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/descobrim-xifres-que-hi-ha-darrere-de-xarxa-de-transport-public-de-tmb-2015