14.04.2016
Autor
Premsa TMB

Aclariments sobre la investigació judicial d'unes contractacions temporals de l'any 2015

Subtítol

TMB manifesta la seva convicció que totes les contractacions a l’empresa s’efectuen respectant la legalitat vigent

Arran de les informacions publicades sobre les diligències que porta a terme el jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona, respecte de tres de les contractacions temporals realitzades per l’empresa de Metro l’any 2015, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) puntualitza:

  • La querella presentada pel sindicat CGT l’octubre del 2015 en relació amb aquestes contractacions va ser rebutjada dues vegades, inicialment i després d’un recurs de reforma, per la titular del jutjat, que no hi va apreciar cap indici de conducta il·lícita.
     
  • Un nou recurs de la CGT, presentat davant l’Audiència Provincial de Barcelona, ha motivat que la querella torni al jutjat perquè practiqui algunes diligències, fet que entra dins la normalitat en la tramitació d'aquest tipus d'accions judicials.
     
  • TMB continuarà col·laborant amb la Justícia i reitera la seva convicció que totes les contractacions a l’empresa s’efectuen respectant la legalitat vigent.
Darrera modificació
09.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/aclariments-sobre-investigacio-judicial-dunes-contractacions-temporals-de-lany-2015