21.03.2016
Autor
Premsa TMB

La línia 110 d'autobús adapta el recorregut a Parc Logístic per enllaçar amb la línia 9 Sud

Subtítol

La línia suma dues noves parades que connecten amb l'estació de metro

A partir de demà dimarts, 22 de març, la línia 110 (Metro Carrilet - Polígon Industrial Zona Franca) de la xarxa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) modificarà el recorregut al seu pas pel Parc Logístic de la Zona Franca, amb dues noves parades per facilitar la connexió amb la línia 9 Sud de metro, que des del 12 de febrer té una estació en aquesta zona d’activitat econòmica. 

El nou recorregut arrenca al seu pas per la carretera antiga del Prat i el carrer 3; és aquí on la línia gira per l’avinguda Parc Logístic per arribar a la nova parada denominada Carrer número 25 - Av. Parc Logístic, ubicada al costat de l’accés de l’estació de metro Parc Logístic de la L9 Sud. Així, la línia deixa de baixar pel carrer 4 i ara ho fa pel carrer 3, on es traslladaran les parades. Després el trajecte continua pel carrer D (on hi haurà 3 parades) i baixarà pel carrer número 6 i el terminal de línia que estarà ubicat al ZAL. La tornada es continua fent pel carrer A i el carrer 3, on la línia tornarà a connectar amb l’avinguda Parc Logístic i el metro. Després el trajecte ja entronca amb el recorregut anterior que feia la línia pel carrer 3, la carretera antiga del Prat i la rambla de la Marina.

Imatge
Traçat del nou recorregut de la línia 110 de d'autobús / Imatge: TMB

Traçat del nou recorregut de la línia 110 de d'autobús / Imatge: TMB
Darrera modificació
21.03.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linia-110-dautobus-adapta-recorregut-parc-logistic-enllacar-amb-linia-9-sud