Autor
Redacció

Les rutes d'estiu dels busos turístics comencen temporada

Des d'avui opera la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic i demà serà el torn de la ruta 'Barcelona és molt més' del Catalunya Bus Turístic, dedicada a Badalona.

Quan s'acosta la Setmana Santa es posa en marxa la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic (BBT), que recorre el litoral de Barcelona entre el Port Olímpic i el Fòrum. Es tracta d'una ruta de temporada, que donarà servei entre el 18 de març i l'1 de novembre, integrada en el servei regular turístic del BBT, format per tres rutes, 44 parades i un únic bitllet d'un o dos dies.

La Ruta Verda té com a principals atractius les platges del litoral barceloní i el Museu Blau. També serveix d'enllaç entre els establiments hotelers de la zona Poblenou - Diagonal Mar i la resta del BBT, a través de la parada del Port Olímpic compartida amb la Ruta Vermella.

Badalona, tan a prop

També arrenca la ruta Barcelona és molt més del Catalunya Bus Turístic, pensada per facilitar la descoberta de Badalona, la seva història i el seu passat mariner. Aquesta ruta, amb sortida des de Barcelona, operarà tots els dissabtes des del 19 de març fins al 5 de novembre.

El que proposa la ruta és passar el matí a Badalona, on es pot descobrir la façana marítima, les platges, la vista panoràmica des del Pont del Petroli, els vestigis romans, els comerços i la gastronomia de la tercera ciutat de Catalunya. L'anada es fa amb autobús i la tornada amb vaixell.

Imatge
Vista de Badalona des del Pont del Petroli

Vista de Badalona des del Pont del Petroli
Darrera modificació
dimecres, març 29, 2017 - 12:39
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/rutes-destiu-busos-turistics-comencen-temporada