Autor
Redacció

TMB col·labora amb la Marató de Barcelona 2016

Amb motiu de la disputa de la Zurich Marató de Barcelona, que tindrà lloc diumenge vinent, 13 de març, TMB ha arribat a un acord de col·laboració amb els organitzadors per facilitar el transport sostenible dels participants.

Els més de 20.000 participants a la 38a Zurich Marató de Barcelona, que es disputa aquest diumenge pels carrers de la ciutat, tindran facilitats per fer els seus desplaçaments en transport públic per entrenar-se i competir, gràcies a un acord entre TMB i l'organització. Així, els atletes poden adquirir una targeta Hola BCN! amb un 15% de desecompte, en el moment de fer la inscripció, presencial o en línia, recollir-la juntament amb el dorsal i fer-la servir durant el cap de setmana.

Es tracta d'una edició especial de la targeta Hola BCN!, personalitzada amb la imatge de la Marató 2016, que permet fer un nombre il·limitat de viatges en metro i bus regular, FGC, Rodalies i Tram, durant dos dies. El passi de transport és la part més destacada de l'acord pel qual TMB ha esdevingut patrocinador d'un dels esdeveniments esportius més populars que se celebren cada any a Barcelona.

Darrera modificació
divendres, març 11, 2016 - 12:19
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-collabora-amb-marato-de-barcelona-2016