14.03.2016
Autor
Premsa TMB

Suspensió del servei de metro a tota la línia 11 i en un tram de la línia 4, durant deu dies

Subtítol

Del 19 al 28 de març els trajectes afectats de les dues línies es cobriran amb un bus especial mentre TMB hi executa obres de millora de la infraestructura

El servei de metro a Barcelona quedarà interromput des del dissabte 19 de març fins al dilluns de Pasqua, 28 de març (tots dos inclosos), a la línia 4 de manera parcial i a la línia 11 en la seva totalitat, a conseqüència de les obres de millora i manteniment de la xarxa que durà a terme Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). 

L’alteració del servei en aquestes línies s’ha planificat per a aquests dies de Setmana Santa tenint en compte la voluntat de minimitzar les afectacions als viatgers, atès que són dies de més baixa demanda de mobilitat urbana.  

Interrupció parcial del servei de metro a la línia 4

Del 19 al 28 de març estarà tancat el tram de la línia 4 de metro entre La Pau i Selva de Mar, de 2,6 quilòmetres de longitud, per treballs de millora de la infraestructura. També s’aprofitarà per renovar l’aparell de via de tipus diagonal de La Pau, un dispositiu que permet el canvi de via dels trens al final del recorregut de la línia. La resta de la línia 4, entre Trinitat Nova i Selva de Mar, funcionarà amb normalitat.

Durant la interrupció del servei, TMB habilitarà un servei d’autobusos llançadora que cobrirà el tram afectat entre La Pau i Selva de Mar amb el mateix horari de metro. Com a alternatives de transport, també es recomana als usuaris l’enllaç de metro entre la L4 i la L2 a l’estació de Passeig de Gràcia, la línia de bus H14 (Paral·lel - Sant Adrià) i les línies T4, T5 i T6 del Trambesòs.

Suspensió del servei de metro a la línia 11 en la seva totalitat

El servei de metro a tota la línia 11, entre Trinitat Nova i Can Cuiàs, quedarà interromput del 19 al 28 de març. Això afectarà les 5 estacions de la línia (Trinitat Nova, Casa de l’Aigua, Torre Baró / Vallbona, Ciutat Meridiana i Can Cuiàs). 

Mentre durin les obres, TMB habilitarà un servei d’autobusos llançadora que cobrirà el tram afectat entre Trinitat Nova i Can Cuiàs, que funcionarà amb el mateix horari del metro. 

La suspensió del servei durant 10 dies permetrà executar obres de millora en la infraestructura i renovació de les vies d’aquesta línia automàtica de 2,3 quilòmetres que uneix els barris de Ciutat Meridiana, Trinitat Nova i Torre Baró del districte de Nou Barris i Can Cuiàs, al municipi de Montcada i Reixac.  

Imatge
Esquema del tall de servei a la L4 de metro entre La Pau i Selva de Mar / TMB

Un servei de bus cobrirà la L11 durant els 10 dies que dura el tall / Imatge: TMB
Darrera modificació
13.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/suspensio-servei-de-metro-tota-linia-11-tram-de-linia-4-durant-deu-dies