Autor
Redacció

L’exposició de Diagonal ‘Barcelona 92 imatges, l’obra olímpica’ a la revista online weheart

We heart, revista on line d’art, disseny, estil de vida i viatges, s’ha fet ressò de l’exposició al metro de Diagonal de les imatges d’EFE dedicada als Jocs Olímpics del 92 i que forma part del programa d'actes de commemoració dels 25 anys dels Jocs.

L’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions al metro de la Fundació TMB, i l’intercanviador de l’estació de Diagonal acullen fins el 26 de setembre ‘Barcelona 92 imatges, l’obra olímpica’. Es tracta d’una selecció de 120 fotografies de l’arxiu de l’agència EFE que mostren la vocació olímpica de la ciutat un quart de segle després dels Jocs.

L’article de la revista online també fa referència als grans esdeveniments de Barcelona anteriors a la cita olímpica, com l’Exposició Universal de Barcelona del 1888 i l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929. El reportatge és ric en imatges amb explicacions concises a peu de foto.

Si vols veure la col·lecció sencera de les fotografies, pots anar a l’exposició de Diagonal i redescobrir què van suposar els JJOO del 92 en la transformació de la història i en la fesomia de la ciutat de Barcelona.

Darrera modificació
dijous, agost 10, 2017 - 08:40
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/lexposicio-de-diagonal-barcelona-92-imatges-lobra-olimpica-revista-online-weheart