24.02.2016
Autor
Premsa TMB

Finalitza l'hora punta de tarda de la vaga de Metro sense necessitat de regulacions de passatge

Subtítol

Fins a les 19 h s'ha registrat una reducció del 37% en el nombre d'usuaris respecte d'un dia laborable similar

En aquesta jornada de vaga de 24 hores i fins a les 7 de la tarda, la xarxa de metro ha registrat unes 660.000 validacions, cosa que representa una disminució de l'ordre del 35% respecte del passatge del dimecres de la setmana anterior, encara que també és un 13% més alta que la xifra de dilluns (amb vaga) a la mateixa hora.

Al llarg del dia no han estat necessàries mesures de regulació de fluxos de passatge.

Com a incidència de la tarda, cal ressenyar l'actuació d'un grup de manifestants que han impedit la validació de bitllets en diverses estacions i cap a les 19.32 han bloquejat les portes d'un tren a l'estació de Fira de la línia 9 Sud durant uns minuts. Mentrestant la circulació a la línia ha continuat en la modalitat de via única temporal.

Pel que fa al servei de metro, s'ha prestat d'acord amb l'ordre de mínims fixats pel departament de Treball. Així, a l'hora punta de la tarda, els trens han circulat a intervals de 6-8 minuts en línies convencionals i de 8-12 minuts a les línies automàtiques. A partir de les 8 passaran a ser de 9-11 minuts a les línies convencionals, de 16 minuts a la L9 Sud i de 24 a la L9 Nord i L10 (12 en el tram comú).

Darrera modificació
14.07.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitza-lhora-punta-de-tarda-de-vaga-de-metro-sense-necessitat-de-regulacions-de