Autor
Oriol Pàmies

Campanya al carrer per explicar la fase 4 de la nova xarxa de bus

Aquesta setmana s'han desplegat els informadors que expliquen a peu de parada la pròxima fase de desplegament de la nova xarxa de bus, que serà efectiva el 29 de febrer.

Des d'ahir ja hi ha informadors a peu de carrer dins la campanya d'explicació ciutadana de l'ampliació de la nova xarxa de bus, que dilluns vinent es concretarà amb la creació de les línies H4, V11 i V13 i la modificació de diverses línies convencionals. S'arribarà així a les 16 línies en funcionament del total de 28 que formen el projecte de modernització de la xarxa de transport públic de superfície de TMB.

Són més de 150 persones, comptant els empleats en situació de prejubilació, que han estat formades especialment per posar a l'abast dels barcelonins els avantatges de la nova xarxa de bus i contestar preguntes sobre els recorreguts de les línies d'altes prestacions, les línies convencionals que se substitueixen i els canvis que hi haurà en algunes altres línies convencionals.

El desplegament d'informadors forma part de la fase final de la campanya d'explicació de la fase 2016 de la nova xarxa de bus, que porta per lema "Més xarxa, més ciutat", i que consta de banderoles, cartells, fullets i anuncis en plafons publicitaris i en la part exterior dels autobusos. També s'han activat el web monogràfic, les xarxes socials de l'Ajuntament de Barcelona i de TMB, i el telèfon d'atenció 010.

Imatge
Banderoles de la campanya de difusió de la nova xarxa de bus / Foto: Miguel Ángel Cuartero

Banderoles de la campanya de difusió de la nova xarxa de bus / Foto: Miguel Ángel Cuartero
Darrera modificació
dimarts, febrer 23, 2016 - 12:58
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/campanya-carrer-explicar-fase-4-de-nova-xarxa-de-bus