22.02.2016
Autor
Premsa TMB

Finalitza la franja d'hora punta de tarda de la vaga de Metro amb elevada afluència a Espanya

Subtítol

Fins a les 19 h s'ha registrat una reducció del 44% en el nombre d'usuaris respecte d'un dia laborable

Fins a les 7 de la tarda, la xarxa de metro ha registrat més de 525.000 validacions, una xifra que representa una disminució de l'ordre del 44% respecte de la del dilluns anterior, i un 46% menys si la comparació es fa amb el dia d'inici del Congrés de Mòbils del 2015.

Tal com s'havia demanat des de TMB, molts ciutadans han escollit altres mitjans de transport o bé han canviat les previsions de desplaçament, cosa que ha reduït les necessitats de mesures de regulació de fluxos. Sí que s'han aplicat al matí en les principals estacions d'enllaç, i a la tarda, a partir de les 6, a l'accés de l'estació d'Espanya de la línia 1, per evitar que se superés la capacitat de les andanes.

La baixa afluència a la xarxa de metro ha contrastat amb l'increment d'usuaris apreciat a la xarxa d'autobusos, que ha funcionat amb el servei habitual dels dies feiners.

Pel que fa al servei de metro, s'ha prestat d'acord amb l'ordre de mínims fixats pel departament de Treball. Així, a l'hora punta de la tarda, els trens han circulat a intervals de 8-10 minuts en línies convencionals i d'11-12 minuts a les línies automàtiques. A partir de les 8 passaran a ser de 12-16 minuts a les línies convencionals i de 20-22 a les automàtiques.

Darrera modificació
25.02.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitza-franja-dhora-punta-de-tarda-de-vaga-de-metro-amb-elevada-afluencia-espanya