Autor
Oriol Pàmies

Serveis especials d'autobús per al congrés de mòbils

Com cada any una vintena d'autobusos de TMB estan participant en el dispositiu de transport en relació amb el Mobile World Congress, l'esdeveniment tecnològic i econòmic més important de l'any.

Per a l'edició 2016 del Mobile World Congress (WMC) o Congrés Mundial del Mòbil, que se celebra del 22 al 25 de febrer als dos recintes de la Fira de Barcelona, i que aplega més de 95.000 assistents i uns 2.100 expositors, TMB ha proporcionat uns serveis especials d'autobús dissenyats a mida junt amb l'organització.

Com és habitual, TMB proporciona el servei de bus que connecta els dies 22, 23, 24 i 25 de febrer de 7 a 21 hores (el dia 25 fins a les 17 hores) el recinte firal de la Gran Via amb el de Montjuïc, on se celebra l’esdeveniment per a emprenedors 4YFN.

De manera complementària, se subministra un segon carrusel d'autobusos llançadora com a reforç de la connexió ferroviària entre la plaça d'Espanya i el recinte firal de Gran Via, que presta servei a les hores d'entrada i sortida dels congressistes, a criteri dels organitzadors.

Una altra via d’arribada i sortida del recinte firal de l’Hospitalet és la línia regular de bus H12 (Gornal - Besòs / Verneda), a través de la parada Plaça d’Europa.

Pel que fa al metro, que per primera vegada connecta l'aeroport i la seu principal del Congrés de Mòbils, la seva capacitat ha quedat disminuïda per les vagues convocades per als dies 22 i 24, motiu pel qual no ha estat recomanat com a transport preferent aquests dies, encara que l'han utilitzat satisfactòriament un bon nombre d'assistents.

Imatge
Arribada de congressistes a la Fira Gran Via / Foto: Pep Herrero

Assistents al MWC sortint de l'estació Europa / Fira aquest matí / Foto: Pep Herrero
Darrera modificació
dilluns, febrer 22, 2016 - 17:05
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/serveis-especials-dautobus-congres-de-mobils