22.02.2016
Autor
Premsa TMB

Afectacions al servei en l'inici de la jornada de vaga al metro

Subtítol

Per prevenir aglomeracions i gestionar els fluxos de passatge s'han tancat una vintena d'accessos, però totes les estacions estan obertes

La jornada de vaga de 24 hores d'avui al metro s'està desenvolupant sense incidències, amb menys afluència d'usuaris del que és habitual en un dia feiner i amb aglomeracions puntuals. De manera preventiva, des de primera hora s'han mantingut tancats prop de 20 accessos d'estacions, per facilitar la gestió dels fluxos de passatge en els altres accessos oberts. Igualment, en línies de peatge del tipus de portes lliscants la mesura de precaució ha estat regular el nombre de passos d'entrada en funció de l'espai disponible a les andanes.

Les mesures adoptades corresponen al primer nivell de prevenció, amb la finalitat d'evitar situacions de perill a l'interior de les estacions, sobretot a les andanes.

Pel que fa al servei, s'està prestant d'acord amb els serveis mínims fixats pel departament de Treball, que estableixen un 50% de l'oferta en les hores punta, de 6.30 a 9.30 del matí i de 4 a 8 de la tarda, i d'un 30% la resta de franges. A l'hora punta del matí els trens circulen amb intervals de 7-8 minuts a les línies convencionals i d'11-12 minuts a les línies automàtiques.

Darrera modificació
14.07.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-servei-linici-de-jornada-de-vaga-metro