Autor
Redacció

Els Jocs Universitaris Mundials del 2017 comencen al metro de Taiwan

És possible que els usuaris del suburbà de Taiwan, on se celebren els Jocs Mundials Universitaris del 19 al 30 d’agost, animin els esportistes perquè competeixin sobre la superfície que tenen als peus del vagó del metro en què viatgen.

El terra d’alguns combois del suburbà de Taipei, capital de l’illa de Taiwan, ha estat decorat com sis de les superfícies esportives on es durant a terme les competicions, amb l’objectiu de promocionar el Jocs, com ara una piscina, una pista de bàsquet o una d’atletisme.

Aquestes filigranes de disseny metro donen sensació de tridimensionalitat. Un exemple és el vagó que ha estat decorat com el fons d’una piscina. L’efecte és tan real que fins i tot els usuaris, vestits amb roba de bany, semblen llançar-s'hi disposats a competir.

Imatge
Usuari de metro simulant llançar-se a la piscina  / Foto: CNN Travel

Usuari de metro simulant llançar-se a la piscina  / Foto: CNN Travel

L’acte inaugural de la Universiada es farà el 19 d’agost amb la participació d’atletes de 150 països. Fins aleshores, els usuaris del suburbà tenen l’oportunitat de seure a peu de pista i, fins i tot, trepitjar el terra fictici de les proves mentre viatgen en metro.

Darrera modificació
dimecres, agost 16, 2017 - 08:51
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/jocs-universitaris-mundials-2017-comencen-metro-de-taiwan-0