15.02.2016
Autor
Premsa TMB

Serveis mínims per a la vaga intermitent d'Autobusos del 15 al 19 de febrer

Subtítol

Els sindicats minoritaris convoquen aturades de dues hores per torn quan ja existeix un preacord de nou conveni col·lectiu subscrit per la majoria del Comitè d'Empresa

Amb  motiu de la convocatòria d'aturades a Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per als dies 15 al 19 de febrer, per part d'alguns sindicats, es poden produir alteracions en la freqüència de les línies en les dues franges que coincideixen amb l'horari de servei: de 10 a 12 h i de 21 a 23 h.

La magnitud de les alteracions dependrà del seguiment que tingui la convocatòria. En tot cas el Departament d’Empresa i Ocupació ha ordenat que es mantinguin almenys els serveis mínims propis de les hores vall, d'un 20% sobre el conjunt de l'oferta.

La convocatòria d'aturades, promoguda per una part minoritària dels sindicats, es produeix quan la majoria del Comitè d'Empresa ja ha subscrit un preacord per al nou conveni col·lectiu d'Autobusos 2015-2018. El preacord, pendent de ser ratificat, preveu un increment del poder adquisitiu dels salaris, la continuïtat dels sistemes de descansos i de la jubilació parcial, a més d'altres millores socials per al conjunt de la plantilla, alhora que garanteix l'estabilitat laboral i organitzativa de l'empresa.

Darrera modificació
13.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/serveis-minims-vaga-intermitent-dautobusos-15-19-de-febrer