Autor
Marta Franco

Nou plànol de metro amb la L9 Sud incorporada

Ja està disponible al web de TMB l'última versió del mapa de metro de Barcelona que afegeix el recorregut de la nova L9 Sud. S'hi poden consultar les noves connexions de metro al territori metropolità.

Amb motiu de la posada en funcionament de la L9 Sud, que uneix la Zona Universitària amb la terminal 1 de l’Aeroport del Prat, i que donarà servei a zones que ara no disposen de connexió amb transport públic ferroviari, s’ha editat una nova versió del mapa de metro de Barcelona. 

En el plànol es detalla el recorregut de la nova línia, des de Zona Universitària fins a l'Aeroport de Barcelona-El Prat. S'hi indiquen les 15 estacions, els enllaços i les principals dades d'aquest nou tram de suburbà, que fa créixer el metro de Barcelona en 19,6 km, una llargada comparable a la de la línia 1.

S'ha editat un milió d’exemplars del nou plànol de metro, on s'indiquen totes les línies, estacions, grau d'accessibilitat i enllaços entre línies de la xarxa de metro, FGC, Rodalies de Catalunya i TRAM perquè l'usuari es pugui planificar el trajecte. Com en l'anterior versió, es poden consultar els horaris de funcionament de la xarxa els diferents dies de la setmana, així com la informació de les estacions que té cada una de les vuit línies del suburbà i les estacions amb correspondència.

Darrera modificació
dimarts, febrer 16, 2016 - 09:24
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/nou-planol-de-metro-amb-l9-sud-incorporada