09.02.2016
Autor
Premsa TMB

Una incidència d'origen extern afecta el servei a la línia 1 de metro aquest matí

Subtítol

Els trens no circulen entre Universitat i Glòries, a causa de l'entrada de fum procedent del túnel ferroviari contigu. S'ha habilitat un bus alternatiu

El servei de metro a la línia 1 ha quedat suspès aquest matí a les 5.13 a causa de la notable  presència de fum al tram central de la línia, entre Catalunya i Marina, procedent del túnel contigu utilitzat pels serveis de Rodalies.

A les 5.28 h s'ha establert un servei parcial entre Hospital de Bellvitge i Universitat, d'una banda, i entre Glòries i Fondo, de l'altra. Però a les 5.52, la propagació del fum fins a Universitat ha obligat a limitar la circulació de trens fins a Espanya. Més tard, a les 8.00 h, un cop ventilada l'estació d'Universitat, s'ha pogut prolongar el servei parcial, que actualment és altra vegada d'Hospital de Bellvitge a Universitat.

Els tècnics de Metro, en coordinació amb Bombers, estan a l'espera de practicar maniobres de ventilació al túnel com a pas previ a la normalització del servei.

Com a alternativa al tram tallat, els usuaris poden fer servir un servei especial d'autobusos entre Espanya i Glòries, des de les 6.15 h, llançadora que a les 8 h ha passat a ser entre Universitat i Glòries. També són recomanables altres combinacions de metro així com els autobusos regulars per cobrir el recorregut entre Universitat i Glòries. 

La incidència s'ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, a les pantalles del MouTV, l’aplicació TMB App i xarxes socials.

Darrera modificació
14.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/incidencia-dorigen-extern-afecta-servei-linia-1-de-metro-aquest-mati