03.02.2016
Autor
Premsa TMB

L'aturada parcial d'avui a Bus s'ha desenvolupat sense incidents i amb seguiment moderat

L'aturada parcial de sis hores, entre les 10 i les 16 h, convocada per una part dels sindicats d'Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), s'ha desenvolupat sense incidents i en aquests moments ja s'ha produït la incorporació dels vehicles que faltaven per completar l'oferta de tarda al conjunt de la xarxa.
 
L'empresa quantifica el seguiment de la convocatòria en un 25% respecte del total de la plantilla cridada a participar en la vaga i que podia sumar-s'hi. La repercussió en el personal de conducció, i per tant en l'oferta, s'estima en un 41%, cosa que implica que durant aquestes hores ha circulat el 59% del servei habitual en hora vall d'un dia feiner.
 
En relació amb el fons de la convocatòria, TMB referma la voluntat de continuar la negociació del conveni col·lectiu d'Autobusos amb esperit constructiu i flexibilitat, per buscar un acord favorable per als ciutadans i els treballadors. En aquest sentit es manté el calendari de sessions de la taula de negociació, de periodicitat setmanal. 
Darrera modificació
13.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/laturada-parcial-davui-bus-sha-desenvolupat-sense-incidents-amb-seguiment-moderat