03.02.2016
Autor
Premsa TMB

L'aturada parcial d'avui al servei d'autobusos de TMB s'està desenvolupant sense incidents

Subtítol

L'aturada parcial de sis hores, entre les 10 i les 16 h, convocada per una part dels sindicats d'Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), s’està desenvolupant sense incidents.

De manera provisional, i fins a la 1 del migdia, el seguiment ha estat del 23% respecte del total de la plantilla cridada a participar en la vaga. La repercussió en l'oferta s'estima en un 39%, cosa que implica que durant aquestes hores ha circulat el 61% del servei habitual en hora vall d'un dia feiner.

En relació amb el fons de la convocatòria, TMB referma la voluntat de continuar la negociació del conveni col·lectiu d'Autobusos amb esperit constructiu i felixibilitat, per buscar un acord favorable per als ciutadans i els treballadors. En aquest sentit es manté el calendari de sessions de la taula de negociació, de periodicitat setmanal. L’empresa ofereix als sindicats la garantia del manteniment del poder adquisitiu, increment de la prima anual per la consecució d’objectius, diverses millores socials, conciliació de la vida laboral i familiar i el manteniment de l’actual organització del treball, entre altres propostes.

Darrera modificació
13.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/laturada-parcial-davui-servei-dautobusos-de-tmb-sesta-desenvolupant-sense-incidents