Autor
Marta Franco

El web amplia la informació sobre la demanda del transport regular de TMB

Ja es poden trobar desglossades per línies i per tipus de dia les dades de demanda d'autobusos i metro del 2015 al web de TMB. S'amplia així la secció transport en xifres sobre l'activitat de gestió del transport públic barceloní.

L'empresa anualment publica al web corporatiu un recull de les principals dades de la seva activitat de gestió del transport públic barceloní, que inclou magnituds com ara la plantilla d'empleats, la demanda i l'ocupació, el nombre de línies i parades, el parc mòbil, etc.

Ara també s'hi pot trobar un document amb la informació del nombre de viatgers diaris per línia a les xarxes de bus i metro de TMB i per tipus de dia (feiner, dissabte i festiu) durant l'any 2015. Es publica anualment, amb les dades de validacions del mes de maig, considerat estadísticament representatiu.

En aquest document es pot veure, per exemple, que el 2015 la línia de bus que va tenir més viatgers en dia feiner va ser la H6, seguida per dues línies més de la nova xarxa de bus, la H12 i la H8. Pel que fa al metro, el rècord de viatgers se l'emporta la línia 1.

Darrera modificació
dijous, octubre 8, 2020 - 16:58
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/web-amplia-informacio-sobre-demanda-transport-regular-de-tmb