01.02.2016
Autor
Premsa TMB

Convocatòria d'aturada parcial a Autobusos pel dimecres 3 de febrer, de 10 a 16 h

Subtítol

L'impacte en el servei dependrà del seguiment entre el personal de conducció. Els serveis mínims garanteixen la circulació del 20% dels vehicles.

Amb motiu de la convocatòria per part de diversos sindicats de l’empresa d’Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) d'una aturada pel dimecres 3 de febrer, de 10 a 16 hores, es podran produir alteracions del servei de bus en aquesta franja horària.
 
El grau d'afectació dependrà del seguiment que tingui la convocatòria. A més, el Departament d’Empresa i Ocupació ha ordenat que es mantinguin almenys uns serveis mínims equivalents al 20% de l'oferta habitual.
 
Per això la previsió per al dia 3 és:
 
  • Fins a les 10 h, servei normal de bus.
  • A partir de les 10 h els conductors que segueixin la vaga i no tinguin assignats serveis mínims retiraran el cotxe un cop arribin al terminal.
  • De 16 h fins al final, servei normal a la xarxa de bus, un cop reincorporats els conductors que hagin seguit la vaga.
La convocatòria de vaga parcial, subscrita per una part minoritària dels sindicats que formen el Comitè d'Empresa, es produeix mentre continua oberta la negociació del conveni col·lectiu d'Autobusos. A la taula, que compta amb la participació dels sindicats majoritaris, l'empresa ha fet propostes per al manteniment o millora del poder adquisitiu dels salaris i la continuïtat dels sistemes de descansos i la jubilació parcial, en la línia d'assegurar les millors condicions laborals possibles per als treballadors i el millor servei de transport per facilitar una mobilitat sostenible i segura als ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana.
Darrera modificació
12.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/convocatoria-daturada-parcial-autobusos-dimecres-3-de-febrer-de-10-16-h