Autor
Oriol Pàmies

Ronda de visites institucionals a l'estació de Fira de la línia 9 Sud

En les setmanes prèvies a l'obertura de la línia 9 Sud, TMB ha ofert a institucions i entitats la possibilitat de fer una visita guiada a l'estació de Fira, per conèixer de primera mà les característiques de la infraestructura i el servei que prestarà el nou metro.

Les visites institucionals a l'estació de Fira de la línia 9 Sud van començar la setmana passada amb una representació de la direcció de Mercabarna, un dels importants pols d'activitat econòmica que passaran a disposar de transport públic massiu gràcies al nou metro. Posteriorment han fet la visita el consistori de l'Hospitalet de Llobregat, encapçalat per l'alcaldessa, Núria Marín; el Consell Assessor de Patrimoni Històric de TMB, i l'associació Promoció del Transport Públic.

En dies successius, i en paral·lel amb l'última fase de proves, serà el torn dels directius de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, els responsables de la Fira i dels seus salons, les associacions de veïns i de gent gran, els consells de districte de l'Hospitalet de Llobregat i les entitats del món de la discapacitat, entre d'altres.

Els visitants reben les explicacions de responsables de línies automàtiques de TMB, amb el suport de la informació estàtica i el material audiovisual continguts en una petita exposició.

L'estació de Fira, situada sota l'avinguda de Joan Carles I de l'Hospitalet, donarà servei al recinte de la Fira Gran Via i al polígon industrial Pedrosa. Disposa d'un gran vestíbul amb dos accessos, un a la cruïlla de Joan Carles I Botànica i l'altre que porta directament per un passadís al vestíbul de la Fira. Està equipada amb 6 escales mecàniques i 7 ascensors, que connecten els diferents nivells i la fan accessible a persones amb mobilitat reduïda. El disseny de l'estació és obra de l'estudi de l'arquitecte Toyo Ito.

Imatge
L'alcaldessa, Núria Marín, conversa amb el director general de TMB, Jaume Tintoré / Foto: Pep Herrero

L'alcaldessa, Núria Marín, conversa amb el director general de TMB, Jaume Tintoré
Darrera modificació
dilluns, gener 25, 2016 - 08:31
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/ronda-de-visites-institucionals-lestacio-de-fira-de-linia-9-sud