05.01.2016
Autor
Premsa TMB

Sense servei de metro a la línia 2 entre Paral·lel i Sagrada Família, a causa d'una incidència tècnica

Subtítol

Des de primera hora del matí la línia lila funciona de Sagrada Família a Badalona Pompeu Fabra. En el tram suspès s'ha habilitat un autobús especial

El servei de metro a la línia 2 ha començat aquest matí a les 5 amb circulacions parcials entre Sagrada Família i Badalona Pompeu Fabra, com a conseqüència d'una incidència tècnica que la nit passada, cap a les 0.45 h, va afectar un tren sense passatge quan es retirava a un apartador. Per causes que es desconeixen, dos dels eixos del tren van remuntar el carril quan passaven a baixa velocitat per l'aparell de canvi de via situat entre les estacions d'Universitat i Passeig de Gràcia. L'incident no va causar danys personals ni va alterar el servei, que ja havia finalitzat. 
 
Mentre el personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència, des de les 5 h no hi ha servei a la línia 2 entre Paral·lel i Sagrada Família, tram en què s'ha habilitat un servei especial d'autobús amb parada a les estacions intermèdies de Sant Antoni, Universitat, Passeig de Gràcia, Tetuan i Monumental. També es poden utilitzar com a alternatives les línies de metro que arriben a Paral·lel (L3), Universitat (L1), Passeig de Gràcia (L3 i L4) i Sagrada Família (L5), així com els autobusos regulars. 
  
La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, el web corporatiu i xarxes socials. 

Darrera modificació
05.01.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/sense-servei-de-metro-linia-2-entre-parallel-sagrada-familia-causa-duna-incidencia