04.01.2016
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la Cavalcada de Reis 2016

Subtítol

TMB recomana el metro per anar al centre de la ciutat, dimarts 5 a la tarda

Amb motiu de celebració de la Cavalcada de Reis 2016 a Barcelona, així com d’altres cavalcades i actes similars a diversos barris de la ciutat i municipis de l’àrea metropolitana, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro en els desplaçaments als llocs on es portaran a terme les diferents activitats programades. 

A causa de l’esmentat esdeveniment, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades, entre les 17.00 i les 21.30 hores, aproximadament. És per això que el metro és el transport idoni per facilitar la mobilitat dels ciutadans.

La Cavalcada de Reis 2016 de Barcelona començarà a les 6 de la tarda a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i continuarà per Via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, pl. Catalunya, Pelai, pl. Universitat, Sepúlveda, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Maria Cristina i av. Rius i Taulet. Com que el recorregut travessa majoritàriament el centre de la ciutat, es recomana la utilització del metro per accedir-hi.

El metro, el transport idoni per als desplaçaments

Per facilitar la mobilitat ciutadana, dimarts 5 de gener a la tarda el metro mantindrà una oferta equivalent a la d’un dia laborable a tota la xarxa. A més, dimarts el metro funcionarà fins a les 2 de la matinada, pel fet de ser vigília de festiu.

El metro es reforçarà amb personal d'atenció al públic, seguretat i neteja a les estacions més concorregudes durant la celebració de la Cavalcada, com Ciutadella / Vila Olímpica (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L1 i L4), Drassanes (L3), Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2), Liceu (L3), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Paral·lel (L2 i L3), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1 i L3). 

Com ja és habitual, TMB participa activament en aquest esdeveniment que tanca la campanya nadalenca, aportant una trentena de conductors voluntaris, quatre autobusos de dos pisos del Barcelona Bus Turístic i les bases mecàniques de diverses carrosses que desfilaran a la Cavalcada.

Per conèixer totes les alteracions i recomanacions de transport públic per anar a la Cavalcada de Reis de Barcelona, la principal, i també a les cavalcades dels diferents barris, es pot consultar l'avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB. 

Darrera modificació
13.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-cavalcada-de-reis-2016