Autor
Marta Franco

Al metro de Berlín “li és igual” com siguis

"T’estimem tal com ets": aquest és el missatge que ha volgut transmetre la companyia alemanya BVG que gestiona el metro de Berlín als seus usuaris en un espot que, des de que es va publicar l'11 de desembre a Youtube, ja supera els 2,5 milions de visualitzacions, tot un fenomen viral que no s’ha escapat de la polèmica.

El protagonista del vídeo és el raper Kazim Akboga, que uniformat com un empleat de la companyia, va repetint "egal Ist mir", és a dir "no m’importa", referint-se a diferents comportaments, alguns de ben còmics, dels passatgers. 

Sense entrar en allò que no permet la normativa de l’empresa, es caricaturitzen usuaris que porten les samarretes massa entallades, els que escolten la música massa alta, els que porten la seva mascota disfressada de tauró, uns usuaris que viatgen amb un sofà i un cavall a l’interior del tren, uns altres que fan "striptease", etc. I és que en aquesta campanya l’humor és més important que l'etiqueta! El metro de Berlín estima igual tots els seus usuaris. Siguin com siguin.
 

Darrera modificació
dimecres, abril 20, 2016 - 11:32
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/metro-de-berlin-li-es-igual-com-siguis