Autor
Marta Franco

El Pare Noel i els seus elfs viatgen en transport públic

L’esperit nadalenc inunda els busos i el metro de moltes ciutats del món. El cas de Chicago n’és un exemple clar. Només cal fer un passeig per l’espectacular Sprint CTA Holiday Train per endinsar-se en la màgia d’aquestes festes.

Seguint aquesta tradició anual, aquest tren tan especial viatja durant l’època de vacances tot guarnit amb milers de llums intermitents, llaços vermells i garlandes. Els ajudants del Pare Noel reparteixen caramels als passatgers més menuts mentre ell dirigeix els rens pels túnels del suburbà. 

Pel que fa al transport urbà, els usuaris de l’Sprint CTA Holiday Bus no tenen res a envejar. Fins i tot tenen una acollidora llar de foc a l’interior d’un bus enjoiat per dins i per fora amb centenars de llums i ornaments nadalencs. L'autobús va ser creat pel personal d'autobusos CTA per donar les gràcies als usuaris i transmetre’ls alegria durant la temporada nadalenca.

A Sidney també circulen aquests dies busos vestits amb la temàtica de Nadal i fins i tot se celebra una competició per decidir quins són els més ben decorats. No us perdeu les imatges publicades en aquest article de Mashable.  

Els viatgers de les línies Nord-Sud i Est-Oest de Singapur també han tingut l'oportunitat d’agafar un tren decorat amb rens, flocs de neu i els barrets de Santa, com es pot llegir a Channel NewsAsia

Darrera modificació
dimarts, desembre 22, 2015 - 12:56
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/pare-noel-seus-elfs-viatgen-transport-public