22.12.2015
Autor
Premsa TMB

Horaris especials del metro i els autobusos de TMB la vigília de Nadal

Com els anys anteriors, dijous vinent, 24 de desembre, vigília de Nadal, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran l'última sortida des de les parades d’origen a les 22 hores i el servei de metro finalitzarà a les 23 hores.

El dia de Nadal el metro obrirà a les 5 del matí i, pel fet de ser vigília de festiu, el servei finalitzarà a les 2 de la matinada. El dia de Sant Esteve, 26 de desembre, en ser dissabte hi haurà servei ininterromput tot el dia.

La setmana següent, amb motiu del Cap d’Any, com és habitual hi haurà servei de metro ininterromput la nit que va del dijous 31 de desembre al divendres 1 de gener.

D'altra banda, entre els dies 21 de desembre i 5 de gener s'espera una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i a les zones comercials de la ciutat i l'àrea metropolitana. TMB recorda que el metro serà l’opció més recomanable per eludir la congestió en el trànsit de superfície associada a aquestes dates.

El conjunt del dispositiu de TMB per Nadal està explicat en aquesta nota i també a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
23.12.2015
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/horaris-especials-metro-autobusos-de-tmb-vigilia-de-nadal-0