Autor
Redacció

La UITP presenta amb un vídeo la Fira Mundial de l'Autobús de l'octubre

La cita és a l'octubre a Bèlgica. S'hi reuniran 400 expositors de 36 països i s'hi esperen 35.000 visitants. S'està preparant perquè sigui l'esdeveniment més transcendental per a les tendències del transport en autobús.

El Congrés Mundial UITP - BusWorld International Bus Conference se celebrarà per primera vegada juntament amb l'exposició Busworld Europe sota el lema Integrar + connectar. Aquest doble esdeveniment, que tindrà lloc a l'octubre a Kortrijk (Bélgica), permetrà fer una radiografia actual del sector i les seves darreres novetats.

En les 15 sessions que es duran a terme amb la participació de 40 ponents sobre la indústria del bus es tractaran temes com l'automatització i la connectivitat dels autobusos, nous conceptes de mobilitat i de demanda, modularitat i vehicles d'alta capacitat, transport sense conductor o grans flotes de vehicles 100% elèctrics.

Les conferències aniran acompanyades d'una exposició, que atraurà uns 35.000 visitants provinents d'uns 118 països. Un total de 222 vehicles es mostraran a l'interior de les instal·lacions del certamen, i 70 més a l'exterior perquè els operadors els puguin provar. El nombre d'expositors és d'uns 400, provinents de 36 països.

La UITP és l'associació mundial dels transports públics urbans i regionals, fundada el 1885, que engloba operadors, entre els quals TMB, autoritats i indústria. La seva seu és a Brussel·les.

Darrera modificació
dijous, juny 23, 2022 - 18:30
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/uitp-presenta-amb-video-fira-mundial-de-lautobus-de-loctubre