Autor
Marta Franco

Planificar el viatge amb la nova versió del TMB Maps és més fàcil

TMB llança una actualització de l'eina interactiva de planificació del viatge TMB Maps web, que ofereix noves funcionalitats i gràcies al seu disseny responsiu substitueix l'app TMB Maps per a dispositius mòbils. 

Les eines digitals de TMB continuen evolucionant per ajudar els usuaris a moure's amb transport públic. La nova versió de TMB Maps millora les seves funcionalitats i substitueix l'aplicació del mateix nom, ja que gràcies al seu nou disseny responsiu es pot consultar tant a l'ordinador com als dispositius mòbils.

Entre les millores d'aquesta eina interactiva que desplega la informació del transport sobre un mapa destaquen els guanys en l'optimització, el rendiment i l'actualització del servei. 

Amb l'objectiu que el mapa sigui cada vegada més usable, a més de trobar una ruta marcant els punts d'inici i destinació directament sobre aquest, ara esborrar les cerques és més senzill, només cal clicar sobre el logotip de TMB per netejar totes les accions fetes sobre el mapa.

Naturalment, TMB Maps permet fer la consulta de la manera clàssica, i conté tota la informació útil de les línies de metro i autobusos: recorreguts, parades, previsions de pas, alteracions, etcètera. A més, ara el formulari de cerca de l’origen i destí disposa de la funció "autocompletar" per agilitzar el procés.

Darrera modificació
divendres, gener 15, 2016 - 08:48
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/planificar-viatge-amb-nova-versio-tmb-maps-es-mes-facil