Autor
Laura Martínez

L'estació d'Universitat s'omple de nens el Dia Universal de la Infància

Avui s’ha celebrat l’acte central de la campanya “Mou-te pels drets dels infants”, amb la lectura d’un manifest pels drets dels infants a càrrec de treballadors voluntaris de TMB i d’un centenar de nens.

L’estació de metro d’Universitat s’ha convertit avui en l’espai de la nostra xarxa escollit per posar el nostre granet de sorra en el Dia Universal de la Infància. Alumnes de l’escola pública La Rambleta del Clot hi han participat amb diverses activitats i amb la lectura de part d’un manifest per defensar els drets dels infants.

La colla gegantera del Raval i el grup musical Xiula s’han encarregat de dinamitzar aquesta activitat. L’acte ha comptat amb la intervenció de José Vicente Muñoz, adjunt a la direcció de l'àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB, així com del vocal de la junta directiva d’Unicef comitè Catalunya, Jaume Gàzquez, i el director de relacions ciutadanes del Casal dels Infants, Enric Canet, les dues entitats escollides per acompanyar-nos en la campanya solidària del 2015.

Darrera modificació
dimecres, desembre 23, 2015 - 08:35
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/lestacio-duniversitat-somple-de-nens-dia-universal-de-infancia