09.11.2015
Autor
Premsa TMB

Afectacions als accessos i ascensors de l'estació de metro de Liceu, per obres de millora

A partir d'avui i durant unes dues setmanes, aproximadament, es tanquen temporalment dos dels accessos de l’estació de Liceu de la línia 3 de metro. El motiu són els treballs de millora i renovació de les escales de pedra de dues de les sortides situades a la Rambla.

Les obres se centren a reparar el desgast de les escales dels dos accessos del costat mar de l’estació (situats a l’altura del Gran Teatre del Liceu). Els usuaris podran accedir a les andanes (sentit Trinitat Nova i Zona Universitària) a través dels dos accessos oberts, del costat muntanya, ubicats davant del Mercat de la Boqueria.

Manteniment preventiu als ascensors de Liceu

Les obres als accessos coincidiran amb els treballs de manteniment i millora als dos ascensors de la mateixa estació i que formen part del pla de renovació previst per l'Àrea de Manteniment i Projectes de Metro en diferents ascensors de la xarxa per aquest any 2015. 

En aquest sentit, avui comencen els treballs que durant quatre dies obligaran a aturar l’ascensor situat davant del Liceu i que dóna accés al vestíbul i l’andana sentit Zona Universitària. Posteriorment, les obres es traslladaran a l’altre ascensor de l’estació (direcció Trinitat Nova), que també estarà fora de servei uns quatre dies. 

El manteniment de cicle llarg renova components importants dels ascensors i serveix per prevenir fallades, augmentar la disponibilitat dels equips i allargar-ne la vida útil.

Darrera modificació
23.12.2015
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-accessos-ascensors-de-lestacio-de-metro-de-liceu-obres-de-millora