24.11.2015
Autor
Premsa TMB

Donació de sang al metro d'Universitat entre els dies 25 i 27 de novembre

Demà dimecres, 25 de novembre, i durant tres dies, TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) repetirà a l’estació de metro d’Universitat (L1 i L2) la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits que ja es va engegar amb gran èxit l'any passat. Així, entre les 11 i les 20 hores i fins al 27 de novembre tots els usuaris que vulguin podran contribuir a salvar vides amb un petit gest solidari en el punt de donació habilitat al vestíbul.

Es tracta de la segona vegada que es realitza una acció d'aquestes característiques al metro de Barcelona. La primera, l'any passat, es va tancar amb la satisfactòria xifra de 732 donacions de sang, destacant que un 42% dels donants era menor de 25 anys i que 355 ho feien per primera vegada.

Cada dia cal que 1.000 persones donin sang a Catalunya per tal que tots els malalts en puguin tenir quan així ho necessitin. La campanya al metro ajuda a arribar a la ciutadania, fent visible que la donació de sang és un acte senzill i ràpid que pot ajudar a salvar vides.

L’acte comptarà amb la presència del conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i del director gerent del Banc de Sang i Teixits, Enric Argelagués.

Darrera modificació
22.12.2015
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/donacio-de-sang-metro-duniversitat-entre-dies-25-27-de-novembre