01.12.2015
Autor
Premsa TMB

El 29 de febrer s'implantaran les línies de la nova xarxa de bus H4, V11 i V13

Un cop finalitzat el procés participatiu de la quarta fase de la nova xarxa de bus, aquesta setmana comencen les obres per implantar les línies H4 (Zona Universitària - Bon Pastor), V11 (Estació Marítima - Bonanova) i V13 (Drassanes - Avinguda Tibidabo).

Aquestes tres noves línies entraran en funcionament el proper 29 de febrer i s'arribarà així al 57% del desplegament del projecte. Al mateix temps s'aplicaran canvis de recorregut a les línies convencionals 20, 22, 60 i 92 per evitar solapaments i satisfer millor la demanda.

Es preveu que amb les 16 línies d'altes prestacions en funcionament la nova xarxa de bus assoleixi la xifra de les 270.000 validacions diàries, equivalents al 40% del passatge transportat pels autobusos de TMB.

El procés participatiu de la fase 4 ha inclòs reunions amb les entitats del Pacte per la Mobilitat, reunions als districtes, amb veïns i entitats, punts informatius a tots els territoris afectats i visites al centre de regulació de TMB. Com a conseqüència s'han fet ajustos en recorreguts i parades.

El 2016 s’iniciarà un procés participatiu a gran escala per debatre sobre la implantació de les 12 línies que quedaran per posar en funcionament. Un cop finalitzi, s'accelerarà al màxim el desplegament de la resta de la nova xarxa de bus.

Més informació al dossier de premsa de l'Ajuntament de Barcelona i a la presentació que conté els elements gràfics.

Darrera modificació
14.01.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/29-de-febrer-simplantaran-linies-de-nova-xarxa-de-bus-h4-v11-v13