14.12.2015
Autor
Premsa TMB

La Fira del Prat de Llobregat comptarà amb un estand dedicat al metro automàtic

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), en col·laboració amb l'Ajuntament del Prat de Llobregat, participa a la 42a edició de la Fira Avícola de la raça Prat, que se celebra de l'11 al 13 de desembre al recinte firal, amb un estand dedicat íntegrament a la línia 9 de metro.
 
L'espai d'exposició mostra gràficament els trets més destacats del futur ramal de la línia 9 de metro Aeroport T1 - Zona Universitària, que es posarà en servei d'aquí uns dos mesos aproximadament. La forma de cilindre de l'estand evoca un túnel perforat amb tuneladora, com la majoria del traçat de la línia 9/10. Les cares interior i exterior del cilindre contenen els plafons de l'exposició, que es completa amb un vídeo i un audiovisual interactiu.

Gràcies la L9, la ciutat del Prat de Llobregat farà pròximament un gran salt endavant en la  disponibilitat de transport públic i la connectivitat, ja que passarà a comptar amb set estacions de metro dins del seu terme municipal: les de les dues terminals aeroportuàries  —T1 i T2—, Mas Blau, Parc Nou, Cèntric, El Prat (enllaç amb Rodalies) i Les Moreres.

Al mateix temps, es produirà l'ampliació més important de la història de la xarxa de metro, prop de 20 quilòmetres d'una sola vegada, una fita de la mobilitat metropolitana amb un fort component d'innovació, ja que suposa també un salt endavant en la implantació de la conducció automàtica, que aporta seguretat, flexibilitat i fiabilitat a l'operació.

Darrera modificació
22.12.2015
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/fira-prat-de-llobregat-comptara-amb-estand-dedicat-metro-automatic