14.12.2015
Autor
Premsa TMB

Altaveu per la Cohesió Social, activitat al metro d'Universitat l'11 de desembre a la tarda

La Fàbrica del Sol, equipament municipal d'educació ambiental, Eduxarxa i TMB organitzen al vestíbul del metro d'Universitat una presentació participativa d'iniciatives de bon veïnatge de la ciutat de Barcelona.

L'esdeveniment tindrà lloc el divendres 11 de desembre, de 18.30 a 21 h, al vestíbul de les línies 1 i 2 de metro , sota la plaça de la Universitat, i consistirà en una presentació col·lectiva de diferents projectes que tenen l'objectiu d'acompanyar i oferir noves oportunitats perquè tothom pugui participar de la ciutat, des del vessant més educatiu, les noves tecnologies, la sostenibilitat i la inclusió social.

Al lloc de trobada hi haurà un Scrabble gegant, on les entitats participants i el públic que s'hi acosti podran crear paraules que expressin les accions d’igual a igual que ajuden a fer més amable la ciutat, fugint de la caritat i l’assistencialisme. L’acte serà conduït per actors de la companyia Planeta Impro, que s’encarregaran de posar l’humor i la improvisació sobre tot allò que passi durant l’esdeveniment.

L'activitat compta amb la participació de les següents entitats: Espigoladors, Fundació Arrels, Impulsem, Som Grans, Vailets Hacklab i 350.org.

Darrera modificació
14.01.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/altaveu-cohesio-social-activitat-metro-duniversitat-l11-de-desembre-tarda