Autor
Redacció

Responsables de l'Ajuntament i l'AMB reforcen l'equip negociador del conveni de Metro

L'alcaldessa de Barcelona i presidenta de l'Àrea Metropolitana (AMB), Ada Colau, ha anunciat aquest dijous un reforç de l'equip negociador del conveni de Metro amb les incorporacions del gerent municipal, Jordi Martí, i del coordinador general de Serveis de l'AMB, Eduard Saurina.

Aquestes persones s'afegiran a la representació de l'empresa, integrada per directius de Metro, sota el lideratge del conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i el director de la Xarxa de Metro, Marc Grau.

En relació amb la situació del conveni i les vagues, Colau ha ratificat que s'ha arribat "al límit pressupostari i legal" pel que fa a les propostes, raó per la qual només hi ha lloc per fer un "canvi de peces". "Si efectivament les discrepàncies són ínfimes, ha de ser possible que puguem revisar com es distribueixen aquestes peces i que trobem una solució", ha opinat en roda de premsa, acompanyada per la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Mercedes Vidal.

En l'enllaç del tuit següent es pot revisar la roda de premsa íntegra.

Darrera modificació
diumenge, juliol 23, 2017 - 15:46
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/responsables-de-lajuntament-lamb-reforcen-lequip-negociador-conveni-de-metro