21.05.2015
Autor
Premsa TMB

Comença a restablir-se el servei a la línia 9/10 de metro un cop recuperat el control de trànsit

El servei de metro a la línia 9 s'ha restablert de manera parcial a les 18.20 hores, entre les estacions de Can Zam i Can Peixauet (sis estacions de les dotze que integren la línia), després de la incidència tècnica que ha afectat el sistema de control de trànsit ATS.

El sistema s'ha recuperat i a continuació s'han aplicat els protocols de restabliment de l'estat dels trens i revisió dels túnels, per assegurar que les condicions de circulació a la línia 9/10, que funciona sense conductor, són les òptimes. Per això el restabliment del servei s'està fent per sectors.

La incidència ha començat a les 15.09 h. La fallada el sistema ATS ha provocat l'aturada dels set trens que circulaven en aquell moment, per la qual cosa ha estat necessari que els tècnics d'operacions procedissin a l'evacuació dels passatgers, entre 250 i 300 persones, a traves de les portes d'emergència i els itineraris segurs dels túnels i les estacions. Només un passatger ha hagut de ser atès pels serveis mèdics a La Sagrera.

Mentre el personal de Metro treballava en la resolució de la incidència junt amb els tècnics de Siemens, s'han habilitat serveis especials de bus per cobrir els recorreguts entre La Sagrera i Can Zam i Gorg. També s'han recomanat les alternatives de la línia 1 de metro a Fondo i la línia 2 a Gorg.

La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, MouTV, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/comenca-restablir-se-servei-linia-910-de-metro-cop-recuperat-control-de-transit