27.05.2015
Autor
Premsa TMB

Transport públic per al festival Primavera Sound 2015, del 28 al 30 de maig, al Fòrum

Amb motiu de la programació dels concerts del festival Primavera Sound 2015 del dijous, 28 de maig, al dissabte, 30 de maig, al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment ciutadà. Així, a més del servei habitual de metro i autobusos, TMB posarà en funcionament un servei nocturn de bus llançadora.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l'estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts.

El funcionament del metro, amb servei ininterromput els dissabtes i fins a les 2 de la matinada els divendres, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats aquestes nits.

Autobusos: bus especial Fòrum - Pl. Catalunya

Aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l'indicador de línia “Primavera Sound. Parc del Fòrum - Pl. Catalunya” i funcionaran dues nits en els següents horaris:

  • Matinada de dijous 28 a divendres 29 de maig: de 12 de la nit a 5 de la matinada.
  • Matinada de divendres 29 a dissabte 30 de maig: de 2 a 5 de la matinada.

El bitllet especial per a aquest autobús el dispensarà l’organització al costat de la parada d’origen al passeig del Taulat.

També arriben al Parc del Fòrum les línies regulars de bus H14, H16, 7, 36 i 143.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-festival-primavera-sound-2015-28-30-de-maig-forum