28.05.2015
Autor
Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per a la final de Copa del Rei (Athletic Club - Barça)

Per al partit final de la Copa del Rei entre l'Athletic Club de Bilbao i el Barça de dissabte, 30 de maig, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 21.30 hores, TMB reforçarà el seu servei de metro i d’autobusos.

Els serveis i reforços previstos són els següents:

  • Metro: TMB farà un desplegament especial de personal d’atenció i de seguretat per gestionar l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en metro les hores prèvies al partit, en especial en aquelles estacions properes a les àrees de concentració dels aficionats dels dos equips (Zona Universitària i Espanya) i que es preveu que tinguin una més gran afluència d’usuaris, així com les línies de metro que cobreixen el trajecte fins al Camp Nou.

També es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal i Collblanc, de la línia 5, i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3.

L'estació de Maria Cristina serà la destinació recomanada per als aficionats de l'Athletic, ja que és la més pròxima als accessos de la zona nord de l'estadi, on tenen assignades les localitats.

Dissabte el metro funciona de manera continuada tota la nit.

  • Autobusos: Es reforçarà el servei de les línies H8 i 50 en funció de la demanda que es pugui produir i a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet val 2,90 €.
Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-camp-nou-final-de-copa-rei-athletic-club-barca